IPhone hoesjes
Ook echt Leer

Hoge kwaliteit materialen

Snelle Levering

Gratis en snelle verzending

100% Veilig

Ook RFID bescherming

Bescherm je iPhone in stijl

iPhone telefoon hoesjes en iPhone blokcase heeft Walletexpert in verschillende vormen en duurzame materialen, van schokbestendig hoogwaardig, siliconen materiaal, van mooi leer en tot complexere hoesjes die zelfs al voorzien van batterijen.

De nieuwste iPhone-modellen zien er zonder hoesje misschien wel mooi uit. Jammer genoeg hebben de iPhone X en iPhone XS een glazen behuizing waardoor ze snel uit je handen kunnen glippen en het risico op het uit je handen laten vallen toeneemt. Hoewel Apple de iPhone XR van aluminium heeft gemaakt, kan deze heel gemakkelijk beschadigen, dus de mooiste oplossing is een mooi hoesje hiervoor.

Bovendien is de iPhone van Apple niet goedkoop, en daarom kopen de meeste gebruikers een hoesje of bookcase om ze te beschermen.

De Smart Battery Case (Hoesje met batterijen) is erg populair. Het belangrijkste is dat het de levensduur van de batterij van je telefoon verlengt. Na een dag intensief gebruik moet je telefoon worden opgeladen. De Smart Battery Case geeft je een tot 50% langere batterijduur. Het is een powerbank die is onzichtbaar en geïntegreerd in het telefoonhoesje.

Er is een bijzonder hoesje op de markt, de Shield Case Kaarthouder case met slide iPhone. Hierin kan je je pasjes of briefgeld onzichtbaar en zeer veilig in verbergen. Een heel ander telefoonhoesje of lieve gezicht bumper of case met geïntegreerde PopTop.