Pasjeshouder

Gehele Pasjeshouders Collectie!

Blader door onze collectie pasjeshouders van hoge kwaliteit materialen en sommige met RFID bescherming.

Ook echt Leer

Hoge kwaliteit materialen

Snelle Levering

Gratis en snelle verzending

100% Veilig

Ook RFID bescherming

Waarom heb je een pasjeshouder nodig?

Deze kaarthouders of pasjeshouders zijn ontworpen door de ontwerpers van bekende merken om je belangrijkste kaarten te goed op bergen. Gemakkelijke en overzichtelijk zoeken naar de juiste kaart, visitekaart, bankpas, rijbewijs of ID-kaart. Met deze kleine mooie pasjeshouder weet je altijd waar je je belangrijkste pasjes hebt. Lekker veilig op pad, want de meeste zijn ook nog skimsafe (RFID).

Een portemonnee is een verlening van je look, uitstraling en het wordt ook gebruikt als een modeaccessoire. Hierin wordt niet alleen geld opgeborgen. Dat is maar een klein onderdeel die door je portemonnee gebruikt wordt. Gekeken naar de toekomst en de hedendaagse pin transacties, verandert het winkelgedrag. Pin transacties zijn in vogelvlucht toegenomen en worden steeds meer populairder. Hierdoor wordt in de toekomst contant geld een nummer op je bankrekeningen. Maar hoe pas je jezelf aan naarmate je winkelgewoonten contant geld en cashloos worden?

Ben je ooit in een situatie geweest dat je geen contant geld bij je had en de winkelier alleen contant geld accepteerde? Natuurlijk dat heeft iedereen wel eens meegemaakt. Maar je doet mee aan de trend dat mensen ervoor kiezen om geen contant geld mee te nemen.

Je hebt een paar pasjes, kortingspassen, lidmaatschap, bankpassen, rijbewijs en je ID-kaart bij je. maar misschien ook je visitekaartjes in je bezit. Als we deze pasjes en visitekaartjes veilig willen bewaren, maar tegelijkertijd willen we er snel toegang toe hebben, dan is een pasjeshouder de oplossing waar je heel gemakkelijk vele kaarten en pasjes kan ordenen. We hebben natuurlijk hier ook aan gedacht. De ontwerpers van de bekende pasjeshouder merken hebben een stijlvol en elegant kaartenhouder waar je je pasjes in opbergt ontworpen. Hieruit kan je bij de Walletexpert kiezen uit verschillende kleuren en materialen.

Pasjeshouder die bij je past

Het ontwerp van alle pasjeshouder zijn ontworpen voor het doel om je pasjes zo veilig mogelijk op te bergen. Voor dit doel wordt er samen met ontwerpers van de bekende grote merken samen gewerkt. En hieruit volgen een aantal unieke pasjeshouders om de mooiste en de beste kaartenhouders aan jullie aan te bieden. Al deze pasjeshouders zijn gemaakt van leer, aluminium of kunststof, gevolgd door de nieuwste trends. Je kan je eigen stijl en looks helemaal perfectioneren met een DistinQ pasjeshouder, een MolinQ pasjeshouder, Yono pasjeshouder, Valenta pasjeshouder, een Statch en nog veel meer mooie bekende merken voor deze kaarthouders. Heb je een pasjeshouder maar wil je liever een geld opbergen of bonnetjes bewaren? Ga dan voor een dames portemonnee of bestel een heren portemonnee.

RFID, Anti-Skimming technologie

We gebruiken bankpasjes om betalingen te doen: lekker snel, vlot en veilig. Maar is het echter wel zo veilig? Hoe veilig zijn bankpasjes, creditcards of ID-kaarten als je in een winkel betaalt, in de bus zit, trein, metro of trein of als je gewoon door de stad loopt? Het is zo dat je kaarten niet beschermd zijn tegen RFID skimming. Elke kwaadwillende persoon met een draadloze lezer kan je gegevens kopiëren zonder dat je het merkt, dit gebeurt als ze in de buurt kunnen komen. Volgens digitale beveiligingsexperts duurt het slechts enkele seconden afleiding om te worden geskimd. Daarom hebben we pasjeshouders die skimsafe zijn en ontworpen om lang mee te gaan.